Automate your Marketing
with Womplify




 
ariananurkasih's FotoPage

By: ariananurkasih roslan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Jan-2009 05:04 Email | Share | | Bookmark
Bingkisan Tanda Cinta

 
 
 
View all 8 photos...
Please view more pictures and captions here:

http://sayasukacupcake.blogspot.com
www.flickr.comphotos/cupcakekasih


Sunday, 28-Dec-2008 23:23 Email | Share | | Bookmark
Kemeriahan ujung tahun...

MU vs Liverpool
 
 
View all 8 photos...
Tahun 2008 dah nak sampai ke penghujungnya dan ini juga menandakan saya sudah setahun menyertai dunia baking. Saya berasa sangat bersyukur dengan dunia baru yang saya ceburi ini dan hanya inilah satu-satunya cara utk menggembirakan hati dan bertemu ramai kawan baru. To all my firends., so much for all the supports. Love you all dan salam maal hijrah dan bersama=sama ini saya sertakan gambar sebahagian cake yang saya siapkan sepanjang bulan Nov dan Disember 08 lalu.


JUN
http://sayasukacupcake.blogspot.com
www.flickr.com/photos/cupcakekasih


Monday, 24-Nov-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
Kek Harijadi dan Hantaran

cupcake hantaran
Mariposa untuk Wan Yee
Mariposa
View all 4 photos...
Dah lama saya tak update Fotopages...nikmati karya terbaru saya...khusus untuk peminat dunia baking. Layari juga blog saya:

www.flickr.com/photos/cupcakekasih
http://sayasukacupcake.blogspot.com


Tuesday, 15-Jul-2008 05:01 Email | Share | | Bookmark
Salam rindu untuk HAJAR dan MAMASYA

 
 
 
View all 5 photos...
Kak Jun memang selalu mengabaikan rumah yang satu ni. Sorilah k....maklumlah..banyak sangat tempat yang nak dimasukk tu....jadi selalu terlebihkan FLICKR (www.flickr.com/photos/cupcakekasih). Blog pun ada....maklumlah untuk diffrent crowd. Ok kali ini kak Jun nak masukkan gambar yang kak jun buat untuk dua tiga minggu lepas. Cupcake dan cake untuk Anak Ju, Amira, cupcakes (100 biji tau) yang diorder oleh Ain dalam tempuh 48 jam dia nak collect....sampai terlepek kak jun dibuatnya dan juha cupcake untuk Nadiah....adik Rania yang sambut harijadi ke-10, Khamis lepas. Ok....enjoy my entry....


Sunday, 29-Jun-2008 10:54 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Koleksi cupcakes ni saya buat untuk Aina dan Rania, who turned 13 last Sunday and semalam, 28 Jun 2008. Saya buat toppers yang cute miut...sesuai lah untuk dua anak dara sunti Aida dan Azah yang comel ni. Selamat Harijadi sayang...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net